Lepší výkon body nepřinesl

ice-hockey-4285440 1280_1V 5. kole zajížděli svěřenci trenérů Kubiše a Nováka na Zimní stadion Václava Nedomanského v Hodoníně, kde se střetli s místním Baníkem. Po nepodařených zápasech v Havířově a v Ledči s Havlíčkovým Brodem tentokrát sahali po bodech.


Velkomeziříčský tým poslal v 8. minutě šikovnou tečí do vedení Zdeněk Vedral. Domácí ale po dvou minutách srovnali a ve druhé části otočili na 3:1. Po vyrovnaném průběhu třetí třetiny a snížení tečí Robina Medka na 2:3 jsme byli blízko vyrovnání. Po ubráněném dvojnásobném oslabení jsme ale svoji šanci v přesilovce nevyužili. Domácí poté v 59. minutě dvakrát skórovali do naší otevřené obrany – z přečíslení dvou na jednoho skóroval Luža a do prázdné brány jistil vítězství Hodonína Mach.

V příštím kole nás čeká třetí domácí zápas sezóny. V sobotu 5. října od 17:30 se na našem stadionu utkáme se Slezanem Opava.

-hhk-

SHKM Baník Hodonín – HHK Velké Meziříčí 5:2 (1:1, 2:0, 2:1). Branky a nahrávky: 10. Novák (Sedláček), 28. Dobiáš (Mach, Němec), 37. Lašák (Štefka, Mach), 59. Luža (Matěj, Bachánek), 59. Mach – 8. Vedral (Burian A., Jaša), 49. Medek (Slabý P., Paleček). Vyloučení 4:4. Využití 1:1. v oslabení 0:0. Diváci: 731. Rozhodčí: Jiří Škach – Pavel Mikšík, Tomáš Kučera.

HHK: Bizoň (Juda J.) – Broža, Slabý P., Burian A., Ambrož (C), Orsech, Kališ – Juda M., Jaša, Švejda P., Medek, Paleček, Nesvadba, Meluzín, Vedral, Juráň (A), Křenek (A).

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.