Házená: Mladší dorostenci přejeli doposud vedoucí Ivančice

doma2 liga mladší dorostenci - JM - 3. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – HK Ivančice 41:25 (19:9)


V tomto utkání se střetly dva prozatím neporažené celky okupující první a druhé místo druholigové tabulky. Proto jsme čekali velmi vyrovnané utkání, opak byl ale pravdou. Od desáté minuty naplno převzal veškerou iniciativu utkání náš celek, který byl hnán k výbornému výkonu zaplněnou halou. Kluci vycházeli z perfektně fungující obrany, když dovolili útočnému družstvu Ivančic skórovat jen devětkrát, sami přitom udeřili celkem devatenáctkrát.

O poločase jsme si řekli, aby se hlavně neopakovalo týden staré utkání v Litovli, kdy jsme prohospodařili sedmigólové poločasové vedení a z výhry se radovali až v posledních vteřinách zápasu. Začátek druhého poločasu byl poněkud nervózní, ale dokázali jsme udržet koncentraci a v poklidu jsme si dokráčeli pro dva body. Celé utkání nás zdobila agresivní obrana a pestré útočné kombinace, oba gólmani tým také podrželi. Dostatečný prostor na hřišti dostali všichni hráči, z nichž se většina dokázala i gólově prosadit.

Sestava a branky: Daniel Červený, Marek Böhm – Matyáš Fialka (9), Tomáš Jelínek (6/2), Nikolas Fexa (5), Štěpán Fiala (5), Jakub Chalupa (4), Adam Bárta (3), Tobiáš Pružinec (3), Adam Krejčí (2), Filip Hradecký (1), Tomáš Vostal (1), Klíma Tomáš (1), David Bradáč (1), Vítek Smejkal, Jan Sedlák
Trenéři: Martin Slavík, Jakub Strýček, Petr Kavka
Vedoucí družstva: Petr Kaštan

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.