Ani na čtvrtý pokus to nevyšlo

ice-hockey-4285440 1280_1Start sezóny 2024/2025 nám vůbec nevychází. Vedle těžkého losu, kdy v úvodních kolech nastupujeme proti nejsilnějším soupeřům z loňské sezóny, nás sráží i rozsáhlá marodka. Někteří marodi dnes již naskočili do utkání a věříme, že v příštím týdnu se do tréninku zapojí i ostatní. Ve středu nás čeká výjezd do Hodonína a v sobotu souboj s Opavou na domácím stadionu.


V utkání s Novým Jičínem byl soupeř dvě třetiny lepším týmem a zaslouženě vedl 3:1. Do třetí třetiny jsme ale vstoupili s odhodláním utkání zdramatizovat a zabojovat o první body. Obraz hry se změnil a najednou se hrálo téměř výhradně před hostující brankou. Snížení na 2:3 přišlo v 52. minutě, kdy Richard Orsech tvrdou ranou přes clonící hráče vymetl horní růžek branky. Vzápětí hosté faulovali a nabídli nám přesilovou hru. Vytoužené vyrovnání ale nepřišlo. Naopak v závěru přesilovky hosté ujeli a v okamžiku, kdy se potrestaný hráč vrátil na led, opět odskočili do dvoubrankového vedení. V 56. minutě hosté pojistili své vítězství brankou Maliníka na 2:5.

-hhk-

HHK Velké Meziříčí – HK Nový Jičín 2:5 (1:2, 0:1, 1:2). Branky a nahrávky: 9. Broža (Vedral, Medek), 52. Orsech (Vedral, Doležal) – 8. Stratil (Gebauer, Handl), 11. Gebauer (Škarka, Maliník), 28. Flok (Holáň), 54. Maliník (Gebauer), 56. Maliník (Gebauer). Vyloučení 2:3. Využití 0:0, v oslabení 0:0. Střely na branku 39:39. Diváci 249. Rozhodčí: Viktor Schenel - Jaroslav Štěrba, Dominik Viskot.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.