Z Kotliny se hokejisté vrací bez bodu

ice-hockey-4285440 1280_1Z venkovního utkání s Havlíčkovým Brodem se vracíme bez bodů. Domácí odskočili do dvoubrankového vedení hned v úvodních minutách, svoji převahu navíc stupňovali díky naší nedisciplinovanosti. Jedinou velkomeziříčskou branku zaznamenal v 58. minutě Erik Meluzín.


Náročný zápas na stadionu soupeře, ve kterém jsme inkasovali 11 dvouminutových trestů a prakticky hráli celou jednu třetinu v oslabení mohl skončit i větším gólovým rozdílem. Jarda Juda v naší brance ale držel naději na bodový zisk až do závěrečné power-play, v utkání zaznamenal 68 úspěšných zákroků!

Pavel Kubiš (HHK Velké Meziříčí): Dnešní zápas nám nevyšel podle představ. Nedařilo se nám, chyběl pohyb a ve většině situací jsme byli o krok pozadu. Z toho pramenily i zbytečné fauly, které soupeři umožnily kontrolovat hru. Soupeř byl disciplinovaný, dobře bránil a nedovolil nám vytvořit si větší příležitosti. V závěru jsme se pokusili zápas zdramatizovat při hře bez brankáře, ale místo toho jsme inkasovali čtvrtý gól. Dnes jsme si vítězství nezasloužili.

V dalším kole se v sobotu 28. září v 17:30 na domácím ledě utkáme se čtvrtým týmem minulé sezóny Novým Jičínem.

-hhk-

BK Havlíčkův Brod – HHK Velké Meziříčí 4:1 (2:0, 1:0, 1:1). Branky a nahrávky: 3. Dymák (Vašíček, Rulc), 5. Kuchta J. (Kuchta P.), 24. Endál (Valášek, Tecl), 59. Endál (Kopic, Jáchym) – 58. Meluzín (Slabý P.). Vyloučení 3:11, využití 1:0, v oslabení 0:0. Střely na branku 71:13. Diváci 134. Rozhodčí: Hort - Tichý, Augusta.

2 PLAKÁT_-_HOKEJ_NOVÝ_JIČÍN

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.