Házená: Mladší dorostenci uspěli v Litovli

doma copy2 liga mladší dorostenci - JM -2. kolo
Tatran Litovel - TJ Sokol Velké Meziříčí 28: 29 (11:18)
K jednomu z nejtěžších utkání podzimní části zajížděli mladší dorostenci do Litovle.

Po vyrovnaném úvodu se od stavu 4:4 začala hra a hlavně skóre vyvíjet v náš prospěch. Kluci měli téměř stoprocentní úspěšnost střelby, výborně fungovala obrana, a pokud se tam nějaká mezera objevila, podržel tým brankář. Poločas skončil až neuvěřitelným výsledkem 11:18.
V poločasové přestávce jsme hráčům zdůrazňovali, že ještě není konec a stále není dobojováno. Co nám vycházelo v prvním poločase, tak se absolutně nedařilo ve druhém. Zbytečnými chybami v útoku jsme darovali soupeři jednoduché branky. Litovelští hráči výborně využívali našich chyb a pomalu ukrajovali gólovou ztrátu. V 18. minutě bylo srovnáno 22:22 a bylo zaděláno na velké drama. Ve zbytku utkání jsme se vždy ujali vedení a soupeř pokaždé srovnal. Vítězný gól vstřelil čtyři sekundy před koncem Maty Fialka a na naší střídačce vypukla radost a zároveň i velká úleva.

Sestava a branky: Daniel Červený, Marek Böhm – Nikolas Fexa (8/3), Štěpán Fiala (5), Matyáš Fialka (5), Tomáš Jelínek (4), Vítek Smejkal (2), Jakub Chalupa (2), Filip Hradecký (1), Tomáš Klíma (1), Adam Bárta (1), Adam Krejčí, David Henzl, David Bradáč, Jan Sedlák, Tomáš Vostal
Trenéři: Martin Slavík, Jakub Strýček
Vedoucí družstva: Petr Kaštan

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.