Týden hokeje ve Velkém Meziříčí

P1840131Hokej je ten správný sport pro vaše dítě a přesvědčit se o tom můžete sami v Horáckém hokejovém klubu Velkém Meziříčí. Stačí přijít s Vaší ratolestí ve věku 4 – 8 let na nábor, který se koná v rámci Týdne hokeje ve čtvrtek 26. září od 16:15 hodin na zimním stadionu.
Využijte unikátní příležitosti seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj první hokejový zážitek.

Pro všechny děti je připravena zábava nejen na ledě. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na bruslích si každé dítě odnese hokejový dárek.
Rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Využijte unikátní příležitosti seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj první hokejový zážitek. Zjistíte, jaké to je mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní vývoj dítěte. Pro všechny děti je připravena zábava nejen na ledě. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na bruslích si každé dítě odnese hokejový dárek.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma (cyklistická či lyžařská) a rukavice.

HHK Velké Meziříčí pořádá hokejový nábor ve spolupráci s Českým hokejem. Akce Týden hokeje se v rámci projektu Pojď hrát hokej koná pojedenácté po celé České republice. Díky dosavadním ročníkům získalo první zkušenost s ledním hokejem více než 37 000 dětí. Více informací najdete na www.tydenhokeje.cz, www.pojdhrathokej.cz a www.hokejvm.cz.

-hhk-

1080x1080 copy

Reklama
  • KONKURSNÍ ŘÍZENÍ NA VEDOUCÍ PRACOVNÍ MÍSTO ŘEDITELKY/ŘEDITELE ŠKOLY
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství
  • Městský úřad hledá referentku životního prostředí

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.