Ženy si v Chebu vybojovaly první body

chebHC Hvězda Cheb – TJ Sokol Velké Meziříčí (14:12) 26:27
V neděli za nepříznivého, deštivého počasí ženy vyrazily do dalekého Chebu. Zde je čekalo druhé utkání sezóny a chtěly se tak poprat o první body do tabulky.

Začátky zápasu zatím vždycky zaspíme a tím, že domácí od první minuty hrály důrazně, již v 10. minutě jsme prohrávaly 2:6. Po našem oddechovém čase jsme se srovnaly a začaly jsme lépe bránit, v bráně přispěla svými hezkými zákroky Marcela Večeřová a zlepšily jsme souhru v útoku. Do poločasu se nám ale srovnat skóre nepodařilo, a tak jsme šly do šaten za stavu 12:14.

Druhý poločas jsme začaly o mnoho lépe než ten první. Dařilo se nám dobře bránit chebské střelecké spojky, za zády dobře zachytala i Jarmila Šabacká a v útoku jsme se začaly prosazovat zejména po individuálních akcích. Ve 20. minutě se nám podařilo po rychlých protiútocích odskočit až o 3 branky (20. minuta, 24:21). Posledních 10 minut jsme zahrály dobře hlavně takticky, a tak jsme se mohly radovat z prvního vítezství. Konečné skóre 27:26.

Již v sobotu nás čeká další domácí utkání proti Hostivicím, netradičně v 17:00 hod.

Hrály: Večeřová Marcela, Šabacká Jarmila – Vodná Anna (7), Závišková Kateřina (6/5), Puffer Natalie (4), Pospíšilová Markéta (3), Holíková Lenka (3), Borkovcová Tereza (2), Rosická Bára (2), Kuřátková Klára, Odehnalová Tereza. Trenérka Ilona Závišková

-KO-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.