První kolo body nepřineslo

hhkHokejová sezona se rozjela. V úvodním kole nové druholigové sezóny hokejisté HHK zajížděli na stadion největšího favorita východní konference. Havířov před sezónou posílil kádr a jako jediný cíl si stanovil postup do Maxa ligy. Slezané hned v úvodním kole ukázali svoji sílu a s přehledem si došli pro první vítězství. Za velkomeziříčský tým korigovali skóre Zdeněk Vedral a Erik Meluzín.

V sobotu 21. září se Velkomeziříčští představí na svém zimním stadionu v utkání proti Vyškovu. Začátek je v 17:30 hodin.

-hhk-

AZ Havířov – HHK Velké Meziříčí 9:2 (2:0, 6:1, 1:1). Branky a nahrávky: 3. Pindel (Šuhaj), 10. Antoníček (Ćmiel), 21. Klimša (Kunc, Ćmiel), 22. Tvrdý (Konečný, Pindel), 29. Franek (Chroboček, Bednář), 32. Klimša (Ćmiel), 36. Šuhaj (Bednář, Michálek), 37. Konečný (Tvrdý, Pindel), 57. Franek (Bednář, Chroboček) – 32. Vedral, 41. Meluzín. Vyloučení 4:5, využití 1:0, v oslabení 1:0. Diváci 898. Rozhodčí: Held – Návrat, Gančařík.

HHK: Bizoň (Juda J.) – Kališ, Slabý P., Dolníček, Burian A., Ambrož (C), Číhal – Doležal, Meluzín, Vedral, Broža, Báťa, Kuba, Křenek (A), Paleček, Chvátal, Juráň, Juda M., Jaša.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.