Mladší dorostenci úspěšně vstoupili do sezóny

doma2 liga mladší dorostenci - JM -1. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí - SKKP Handball Brno B 29:27 (14:12)
Vstup do utkání nám nevyšel podle představ, hráči působili nervózním dojmem a soupeř se ujal vedení 1:3. Postupem času jsme se dostávali do tempa a čtyřmi góly v řadě jsme otočili skóre v náš prospěch. Zbytek poločasu byl velice vyrovnaný, do kabin jsme šli s mírným vedením 14:12.

Druhý poločas nabídl také vyrovnanou partii, kdy se skóre přelévalo na obě strany. Komplikací pro nás byla přímá červená karta pro Štěpána Fialu. Dvě minuty před sirénou byl stav vyrovnaný 27:27. Konec zápasu jsme nakonec zvládli lépe. Maty Fialka vsítil dvě branky, kterými rozhodl zápas v náš prospěch. Připsali jsme si tak první body do druholigové tabulky.

Sestava a branky: Daniel Červený, Marek Böhm – Nikolas Fexa (7), Tomáš Jelínek (6/1), Matyáš Fialka (6), Jakub Chalupa (4), Štěpán Fiala (3), Tomáš Klíma (2), Adam Bárta (1), Jan Sedlák, Vítek Smejkal, David Bradáč, Tomáš Vostal, David Miroslav Henzl

Trenéři: Martin Slavík, Jakub Strýček, Petr Kavka

Vedoucí družstva: Petr Kaštan

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.