Druhá příprava se Žďárem nevyšla

ice-hockey-4285440 1280V srpnu se velkomeziříčští hokejisté v přípravě se Žďárem už jednou střetli a okresnímu rivalovi nasázeli jedenáct gólů. Odveta na ždárském ledě měla ovšem zcela jiný průběh.

K poslednímu přípravnému utkání před startem II. ligy jsme do Žďáru nad Sázavou vyrazili s citelně oslabenými útočnými formacemi. Z různých důvodů chybělo hned 7 útočníků. V útoku tak tentokrát naskočili i obránci David Dolníček a Richard Orsech. Žďárští naopak nastoupili v téměř kompletním složení a v průběhu zápasu byli lepším týmem. Dvě velkomeziříčské branky vstřelil Erik Meluzín, jednou se trefil Richard Orsech.
Po několika letech se ve velkomeziříčském dresu představil brankář Jan Brož, který poslední tři sezóny odchytal v dresu Briançonu v nejvyšší francouzské soutěži. Pro letošní ročník se Honza dohodl na spolupráci s Horáckou Slavií Třebíč a do Velkého Meziříčí bude mít vyřízeny střídavé starty.

-hhk-

SKLH Žďár nad Sázavou – HHK Velké Meziříčí 8:3 (2:1, 4:1, 2:1). Branky: 12. Štěpánek (Gregar), 18. Stěpánek (Půhoný, Svoboda), 28. Dušek (Koukal), 29. Půža (Koukal, Dušek), 36. Štěpánek (Mlynář), 36. Grebar (Chlubna), 49. Koukal (Půhoný), 50. Chlubna (Svoboda) – 8. Meluzín (Paleček), 32. Meluzín (Ambrož, Juda M.), 47. Orsech (Burian A., Kališ). Vyloučení 4:7. Využití 2:1, v oslabení 0:0. Diváci 286. Rozhodčí: Martin Fiksa - Martin Klouda, Michal Kašpar.

HHK: Brož J. (od 32. minuty Juda J.) - Slabý P. (A), Burian A., Topol, Ambrož (C), Kališ, Slabý M. - Juda M., Dolníček, Paleček, Nesvadba, Meluzín, Vedral, Broža, Horký, Orsech.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.