Mušketýrský šachový turnaj

strategy-1080527 1280V neděli 29. září se v šachové klubovně TJ Žďár uskuteční již třináctý ročník Mušketýrského turnaje pro hráče do max. ratingu ELO 1800 b. Hrací místnost se nachází ve sportovní hale vedle zimního stadionu, Jungmannova ulice.

Začátek prezence je stanoven na 8:40, start 1.kola v 9:00. Půjde o soutěž jednotlivců i družstev. Systém: švýcarský způsob nasazování soupeřů, 7 kol rapidu na 2×15 minut plus 5 sekund navíc za každý provedený tah, bez zapisování do partiářů. Z každého týmu budou hodnoceni nejlepší tři borci; zúčastnit se ovšem lze i mimo tým.

Občerstvení zajištěno. Startovné se neplatí, ale každý může přinést nějaký dar do souboru věcných cen pro úspěšné hráče.
Přihlášky předem na: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. - nebo - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

V tomto turnaji se tradičně dařívá zejména jámským a velkomeziříčským šachistům. Miloslav Kučera z Mostišť (ŠO Spartak Velké Meziříčí) se již několikrát stal celkovým vítězem v kategorii jednotlivců, a to mimo jiné také vloni, stejně tak Sokol Jámy v kategorii družstev.

Vladimír Pařil

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.