Mladí házenkáři zvítězili na Partner Cities cupu

IMG-20240901-WA0003 copyPo soustředění, které naše družstvo absolvovalo v Dolní Cerekvi, se naši mladší žáci zúčastnili poslední prázdninový víkend přípravného turnaje před následující sezonou Ligy Vysočiny. Turnaj Partner Cities Cup je tradiční dvoudenní turnaj v Kuřimi konaný na konci prázdnin. Měli se ho zúčastnit všichni hráči ze soustředění, bohužel vinou nemoci a zranění jsme na turnaji hráli se 14 hráči

V sobotu 31. srpna se hrála utkání ve dvou pětičlenných skupinách, v neděli pak nástavba v podobě play-off. Kluci poznali chuť porážky pouze v prvním utkání ve skupině, ve kterém se ještě na hřišti hledali. Poté už všechna utkání zvládli a postoupili ze skupiny ze 2. místa.

V neděli jsme zahájili osmifinále s domácím družstvem SK Kuřim, které jsme dokázali porazit a nastartovali jsme tak cestu k celkovému vítězství – přešli jsme přes vítěze druhé skupiny Maloměřice Brno a ve finále jsme potom znovu (stejně jako ve skupině) porazili SKKP Brno.

Výsledky ve skupině (sobota):
VM – Kopřivnice 10:16
VM – Sokol Hostěrádky Rešov 10:4
VM – SKKP Brno 17:13
VM – Handball Úvaly B 18:11

Play-off (neděle):
Osmifinále VM – SK Kuřim 11:3
Semifinále VM – Maloměřice Brno 11:7
Finále VM – SKKP Brno 11:7

Do turnaje se dobře zapojili i nováčci v této kategorii. Přípravný turnaj splnil očekávání a ukázal nám, na čem musíme s jednotlivými hráči a také celým týmem dále pracovat.

Hráli: Ambrož Filip, Musil Jakub – Fialka Erik, Chadim Lukáš, Kalina Tomáš, Kostečka Vojtěch, Michlíček Jiří, Mikulášek Matěj, Peterka Jonáš, Stoklasa David, Šimek Samuel, Vejmělek Erik, Vítek Jakub, Zezula Radek
Trenéři: Holý Jiří, Živčic Pavol

P. Živčic

IMG-20240901-WA0005

IMG-20240901-WA0002

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.