Minižáci a přípravka házené zahájili sezónu soustředěním.

093DAAF6-1CF0-45A2-862F-46C10C8D9A53 copyStejně jako každý rok začala nová sezóna minižáků a přípravky tradičním soustředěním pořádaným formou příměstského tábora. V termínu 19.-23.8. se potkalo 38 nejmenších házenkářů u nás na hale a hlavní cíl byl utužit kolektiv a navázat nová přátelství. Tématem letošního soustředění byly olympijské hry. Kluci byli rozdělení do barevných týmů dle kontinentů, nejprve si vytvořili svoji vlajku, vymysleli si vítězný pokřik a název státu který v daném kontinentu budou reprezentovat.

Po celý týden pak spolu týmy soupeřily v různých, nejen olympijských disciplínách. Kluci si vyzkoušeli štafetový běh, sprint, hod oštěpem, míčkem, střelbu ze vzduchovky, lukostřelbu, orientační běh, skok do dálky, hod na cíl, házenou, rugby, basketbal, golf, plážovou házenou a mnohé další. Zvládli jsme i dvě tréninkové jednotky. Zpestřením určitě byla cesta za pokladem, návštěva laser game, Beauty&Beast Wellnes, výlet vláčkem na bazén a Wellnes Kuřim, opékání špekáčků, kvízová strašidelná cesta, utkání mužů v házené, čtvrteční přespávání na hale s promítáním filmu a mnohé další. Zkrátka věříme, že si letošní příměstský tábor - soustředění kluci užili stejně jako my a teď už se může naplno rozjet sezóna 2024/25.

Speciální poděkování městu Velké Meziříčí za půjčení plátna a projektoru na promítání a Wellnes Beauty&Beast za možnost si zdarma vyzkoušet minigolf.

Hned první víkend v září, 6. - 8.9., nás čeká mezinárodní turnaj Festival házené Lovosice kterého se pravidelně účastníme a v sobotu 7.9. se zúčastníme i turnaje Memorial Libora Koníčka v Sokolnicích kam si pojedou zahrát zejména ti nejmenší.

Pravidelné tréninky jsou pak každé úterý a čtvrtek od 15:30 do 17:00. Rádi do svých řad přivítáme nové kluky od 5 do 10 let se zájmem o pohyb a kolektivní sport.

-ds-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.