Starší žáci FCVM zahájili letní přípravu na sezónu 2024/2025

fcvm-starsi-zaci-2024Letní příprava starších žáků FCVM začala letos 12. srpna 2024, což umožnilo hráčům dostatečně si odpočinout a užít si prázdniny. Trenéři a realizační tým však věděli, že čas je neúprosný, a proto se příprava rozjela v plném tempu – dvoufázově, s tréninky třikrát týdně.

Během přípravy mužstvo odehrálo 3 zápasy proti týmům z Měřína, Velké Bíteše a Okříšek. Všech 22 hráčů se postupně dostává do zápasového tempa, což bude klíčové pro úspěch v nadcházející sezóně.

Tým se připravuje na soutěž Krajského přeboru Vysočiny, ve které bude bojovat mezi dvanácti týmy. Hlavním sportovním cílem pro tuto sezónu je umístění na medailových pozicích, což klade velký důraz na stabilní výkony v průběhu celé sezóny.

První mistrovský zápas Krajského přeboru se odehrál tento víkend, 24. srpna, na hřišti v Polné. Byl to napínavý zápas, který skončil hokejovým výsledkem 6:6, a tým si z venkovního prostředí odvezl cenný bod.

Od tohoto týdne přechází tým na standardní tréninkový režim s tréninky třikrát týdně a mistrovským utkáním každý víkend až do začátku listopadu.

Z odehraných zápasů je vidět, že hráči mají silnou motivaci makat naplno, aby se probojovali na medailové pozice a ukázali fanouškům, co umí.

Celý tým starších žáků FCVM má před sebou náročnou sezónu. Držíme jim proto palce a těšíme se na další skvělé fotbalové momenty.

Miloš Fic

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.