Fotbalisté v poháru končí

P1880557aPo postupu z prvního předkola MOL cupu minulou neděli v Třebíči, čekalo v pátek velkomeziříčské fotbalisty druhé předkolo. Na hřišti v Borech přivítali tým Tatran Bohunice.

V první poločase se hrál pohledný vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách, kdy opticky více šancí měli domácí, ale chybělo jim trochu štěstí v zakončení. Ve druhé poločase byl míč více na kopačkách hostů z Bohunic. První gól padl přesně po hodině hry, a to bohužel do sítě velkomeziříčských. Dvě minuty před koncem přidaly Bohunice druhý gól a o osudu zápasu bylo rozhodnuto.

Martin Kasálek (trenér FC Velké Meziříčí): „Utkání nabídlo dva odlišné poločasy. V prvním jsme byli aktivní a chtěli hrát. Dobře jsme se pohybovali a kombinovali. Chyběl nám ale větší klid a lepší řešení v šestnáctce soupeře. Druhý poločas jsme nechali veškerou iniciativu na soupeři a přestali jsme se vším, co nám fungovalo v prvním dějství. Soupeř i tak ale nevyužíval své vytvořené šance a je škoda, že jsme mu góly v podstatě darovali. Za týden začíná soutěž a musíme zůstat koncentrovaní na zápas déle než 45 minut."

FC Velké Meziříčí – TJ Tatran Bohunice 0:2 (0:0). Branky: 60. Ševčík, 88. Williams. Rozhodčí: Julínek – Bodeček, Šustr. Diváci: 300.

FCVM: Lancman - Sysel, Žalud, Hron, Havlík, Šuta (C), Dobrovolný (51. Ochrana), Chlup (76. Chalupa), Blažek (58. Vala), Jonáš, Císař.
V neděli 4. srpna v 10.15 hodin začíná na Tržišti nový ročník 4. Moravskoslezské ligy, domácí přivítají v okresním derby ŽĎAS Žďár nad Sázavou.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.