V posledním utkání sezóny vyzvali dorostenci Plzeň

Starší dorostenci_po_posledním_prvoligovém_utkáníAč se to nezdá, tak soutěžní ročník utekl rychle a v sobotu 4. května nastoupili starší dorostenci k poslednímu prvoligovému utkání sezóny 2023/2024. Proti Talentu Plzeň se hráči chtěli rozloučit důstojně, a to jim vyšlo.


1.liga starší dorost, 22. kolo
TJ Sokol Velké Meziříčí – Talent Škoda JS Plzeň 29:32 (12:14)

Od začátku zápasu se hrála vyrovnaná partie. Domácí hráči se snažili o důraznou obranu 0-6 a rychlý přechod do útoku. Dařilo se nepustit soupeře do většího náskoku. Několik oslabení v první půli naše borce brzdila, ale i tak se stále drželi na dostřel.

Ve druhé půli domácí zaktivnili obranu a soupeře nutili k chybám. Bohužel jsme nedokázali všechny plzeňské chyby potrestat vstřelením branky. Po dobře zvládnutých přesilovkách jsme šli do poslední desetiminutovky s dvougólovou ztrátou. Velmi dobře se rozehrál Štěpán Fiala. Zkušený soupeř si však těsný náskok zkušeně pohlídal a naši dorostenci již neměli síly na zvrat v utkání.

Nicméně utkání mělo dobré parametry a početná divácká kulisa to náležitě ocenila aplausem!
Dorostenci zakončili své působení v nejvyšší soutěži pouze s jedinou výhrou, ale z nabytých zkušeností budou hráči těžit v dalších letech!
7m hody 4/6 : 3/3, vyloučení: 6:4

Sestava a branky: Martin Borkovec, Samuel Přikryl (2), Tomáš Kučera – Jakub Uchytil (9), Benjamin Rosa (5/4), Štěpán Fiala (5), Marek Sedlák (5), Tomáš Jelínek (1), Denis Vik (1), Adam Krejčí (1), Vítek Smejkal, Filip Hradecký, Ondřej Trifanov, Štěpán Čermák, Matouš Fiala, Jaroslav Pavlíček, trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Petr Kácal, asistenti Jakub Strýček a Filip Svoboda.

-jš-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.