Ochotníci z Budišova se předvedli v představení Limonádový Joe

DSC 0030Českou klasiku, tedy komedii Limonádový Joe aneb Koňská opera na divadelních prknech Jupiter clubu sehráli ochotníci z Budišova.

V sobotu odpoledne se v něm představili Jiří Kazda jako Limonádový Joe, Jiří Marek coby Horác a v roli Tornádo Lou Karolína Maloušková. Z dalších pak Kristýna Robotková (Winnifred), Martin Bárta (Grimpo), Miroslav Rybníček (Doug), Jarmila Ujčíková (Ezra Goodman), Miroslav Voborný (Dakota Kid), Drahomír Maloušek (Mexiko Kid), Miloš Vokoun (Barman), Marie Tesařová (Buffalo Bill vdova), Miroslav Voborný (Pán ve fraku), Milada Suchánková (Dáma v baru), Karin Talábová (Lolo), Drahomíra Maloušková (Žužu) a Kamila Košová (Frufru).

Kdo vystoupení budišovského souboru ve Velkém Meziříčí nestihl, může je zhlédnout ještě teď v listopadu v Oslavici, a to v neděli dvacátého od 16 hodin v kulturním domě.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.