Obklopujte se staršími lidmi, budete vypadat mladší, smála se Finková

0 IMG_0499Zábavná talk show ženské trojice hereček a zpěvaček Sandry Pogodové, Jitky Asterové a Lindy Finkové s názvem Sirény na cestách dorazila i do Jupiter clubu.

Vystoupení začalo i končilo zpěvem v podání Lindy Finkové. Poté se na pódiu objevily její dvě výše zmíněné kolegyně. Dámy sršely vtipy o zvukařích, z divadla, rádia, domácnosti a nechybělo ani pár těch sprostších, hospodských. Sandra se zmínila, že měla obrovský strach, když v rádiu střídala show Jitky. „Bály jsme se, že si lidé řeknou, tak pletací vidlice do ručky a teď začne ta nuda. Přece jen jsme nahradily povídání o vzrušujícím životě Jitky Asterové, tak kdo by se nebál."

„Linda napsala dvě knihy, jedna z nich se jmenuje Stará, tlustá, blbá neboli STB. Pánové, pokud máte takový klasický standardní vztah s tchýní a blíží se její jubileum, tak určitě doporučuji jako dárek. Nebo pokud máte děvčata dobrou kamarádku a už je vaše přátelství u konce, tak touhle knihou to krásně na úrovni ukončíte. Linda vám teď malý úryvek přečte," říkala rozesmátá Pogodová.

„Jak si uchovat co nejdéle mládí. Nic nedělejte, nebude na vás znát opotřebení. Snažte se nemít emoce, přílišný smutek nebo veselí vytváří na tváři vrásky, a ty fakt nepotřebujete. Odpočinek je nejvíc, hodně tedy spěte, ale ve stoje ať nejste moc zmačkaná... Od čtyřiceti doporučujeme na hlavě nosit jediný účes, a to culík. Vlasy utažené do gumičky hezky vytáhnou kůži na obličeji. S přibývajícím věkem přidejte na utažení, od šedesáti let výše už ale nedoporučujeme culík vůbec rozpouštět. Jenom o samotě nebo při mytí hlavy," Finková ještě pokračovala.

Jitka Asterová se poté například zmínila o zážitku, kdy do „Činoheráku" dorazila společně s Ivanou Chýlkovou na představení pod vlivem alkoholu. Zavzpomínala i na studium u profesora Jana Přeučila.

Na konci pořadu bylo možné si zakoupit jejich knihy, nechat je podepsat či získat zdarma společnou fotografii hereček včetně autogramu.

Pokud byste chtěli talk show navštívit, ale nestihli jste termín v Meziříčí, nezoufejte. Termíny dalších představení naleznete na oficiálních stránkách agentury.

Tina Kárníková

Reklama
  • Hledá se pracovník lesního hospodářství

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.