Letošní taneční mají okolo 140 účastníků

0 IMG_3339_webV pondělí se ve velkém sále Jupiter clubu uskutečnilo zahájení tanečních kurzů pro mládež i dospělé pod vedením Vlasty Buryanové z Taneční školy Starlet Brno.

Kolem 18. hodiny se začal sál plnit slečnami a chlapci, všichni byli připraveni se něco přiučit. Na místě je přivítala ředitelka Jupiter clubu Adéla Šoukalová a popřála jim mnoho štěstí. Zároveň také vzpomínala na časy, kdy se u paní Vlasty Buryanové učila tančit, bylo to na podzim roku 2000. Na úvod se přítomní učili, jak správně sedět, že není slušné žvýkat, jak si mají chlapci zadat dámu a poté přišel tanec.

Po ukončení tanečních pro mládež se již v předsálí chystali dospělí, kteří se přihlásili na lekce pro začátečníky a mírně pokročilé. I těm popřála ředitelka Šoukalová hodně štěstí. Zde nebyla nutná ukázka zadávání dam, jelikož se do tanečních pro dospělé hlásí páry.

Během večera bylo možné zhlédnout jive, waltz, polku... Zajímavým zpestřením byl řecký tanec sirtaki, ten si zatancovala pozdější skupina.

Do tanečních pro mládež včera dorazilo 68 chlapců a 63 děvčat, do tanečních pro dospělé 14 párů.

Bílý ples se uskuteční 2. listopadu, barevný ples poté 30. listopadu. 

Tina Kárníková

Mládež:

Dospělí:

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.