Roman Vojtek se představí ve one man show

17328 1Jupiter club pro vás na středu 2. října od 19:30 připravuje hudební one-man show Romana Vojtka Otec v šestinedělí, která rozhodně nešetří humorem. Vstupenky koupíte v předprodeji.

Roman vás vezme na neuvěřitelnou cestu plnou komických situací i dojemných momentů, ale především prokáže, že je opravdu všestranným umělcem. Přímo před očima diváků se postupně promění v asi deset dalších postav, předvede své skvělé hudební a taneční schopnosti, a navíc ještě asi patnáctkrát oběhne jeviště. S nadsázkou a velmi originálním způsobem poodhalí tajemný úkaz jménem rodičovství.

Tato komedie vám ukáže, že v určitém okamžiku života je každý tak trochu marný, ale nejste v tom sami a všichni to mají stejně! Nezáleží na přípravě, ale na přístupu!

Přijďte se pobavit komedií, vycházející ze situací, kterými si prošel každý rodič, nahlíží na ně s nadsázkou a humorem. Jedinečná inscenace plná optimismu a energie vás zaručeně pobaví, ale i trošičku dojme.

Předprodej online na www.jupiterclub.cz, nebo na programovém oddělení JC, tel. 566 782 001, 004.

-jc-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.