Do Horáckého divadla vás odveze autobus. Sezona startuje v září

sezona 85Horácké divadlo Jihlava v září odstartuje již 85. divadelní sezónu. HD_J autobus vás dopraví do divadla i z Velkého Meziříčí.

Horácké divadlo Jihlava nabízí svým předplatitelům dopravu do Jihlavy za kulturním zážitkem a zpět domů. Využít ji mohou i diváci z Velkého Meziříčí a okolí. Svozový den je v úterý a trasa následující: Kozlov, Křižanov, Dobrá Voda, Vídeň, Velké Meziříčí, Měřín. Ve Velkém Meziříčí se nastupuje na autobusové zastávce „Zámecké schody“.

Oficiální začátek nové divadelní sezóny je stanoven na 14. září 2024, v tento den proběhne první premiéra na Velké scéně. Diváci se mohou těšit na drama amerického spisovatele Johna Steinbecka Hrozny hněvu, které uvede Horácké divadlo jako první v České republice. Režie se ujal Ondřej Štefaňák, umělecký šéf pražského divadla X10, které se v roce 2023 stalo Divadlem roku.

Hned další, komediální titul, který pro HD_J píše renomovaný autor Emanuel Míšek, bude o legendárním hokejovém klubu Dukla a jeho cestě za prvním mistrovským titulem.

V prosinci diváky čeká další komedie v řadě, která je také exkluzivně napsaná pro Horácké divadlo a je založená na skutečném příběhu. Název ponese Nikdy jsem nebyla tak šťastná (jako když jsem tolik utrácela). Příběh o ženě, která pracovala na úřadě a z veřejných peněz platila za služby falešné vědmy. Obě komedie bude režírovat umělecký šéf Horáckého divadla Zetel.

Legendární příběh, tragédie o touze, jeden z nejzásadnějších textů německé literatury, velké dílo Faust bude předposledním titulem, na který se diváci mohou v nové divadelní sezóně těšit.

Na závěr sezóny se na Velké scéně rozezní notoricky známý westernový muzikál plný kolaloky Limonádový Joe.

Podrobné informace o připravovaných titulech i nabídce předplatného najdete na www.hdj.cz, nebo se obraťte přímo na obchodního oddělení Horáckého divadla, telefonní čísla 567 161 092, 737 971 265 či e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . 

-hdj-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.