John to zjistil na poslední chvíli

0 IMG_5369Spletená pavučina lží tvořena dvěma manželstvími, ve kterých žil John Brown 18 let, se rozpletla v pondělním divadelním představení Na poslední chvíli odehraném ve velkém sále Jupiter clubu. Představili se v něm Jana Boušková, Václav Vydra, Kamila Špráchalová, Josef Carda a další.

John žije celých osmnáct let ve dvou domácnostech, má dvě manželky Mary a Barbaru, a dokonce dvě děti Vicki a Gavina. Vše se zamotá ještě víc, když se Vicki a Gavin seznámí na internetu a chtějí se setkat. John se jejich schůzce snaží jakkoliv zabránit a vymýšlí si proto další a další lži, do kterých zapojil i svého nejlepšího přítele a zároveň podnájemníka Stanleyho Gardnera. Jeho „promyšlený" plán se zhroutí, když se obě jeho ženy nakonec setkají. John však zjišťuje, že se Mary a Barbara znají už 15 let, jsou kamarádky a o jeho podvodu dávno vědí. Na konci představení se rozpletla i otázka, zda je dobré, aby se Vicki s Gavinem setkali...

Tina Kárníková

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.