Pátrání po pohřešovaném chlapci

ÚO ŽR_-_pohřešovaný_chlapecAKTUALIZACE: Chlapce se podařilo vypátrat.

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném nezletilém chlapci.

Jedenáctiletý chlapec byl viděn naposledy dnes kolem desáté hodiny dopoledne v obci Jámy na Žďársku. Chlapec odešel neznámo kam, domů se nevrátil a do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Mobilní telefon u sebe nemá. Jeho blízcí ho začali hledat, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se na policii. Policisté začali okamžitě po přijetí oznámení po pohřešovaném chlapci v lokalitě pátrat.
Pohřešovaný chlapec má světlehnědé vlasy. V době odchodu měl mít na sobě černé triko s bílým nápisem a maskáčové kraťasy.

Po pohřešovaném chlapci začali policisté ihned pátrat. Prověřili lokalitu jeho bydliště a míst, která navštěvuje nebo u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet. Pátrali po něm u jeho kamarádů a známých. V pátrání i nadále intenzivně pokračujeme.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný chlapec v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158.

-PČR-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.