Sporťáčci úspěšně ukončili celý rok velkou překážkovou dráhou

1Přes 80 dětí předškolního věku zakončilo pravidelnou docházku do Sporťáčku ve Sportovním centru VM ve středu 19. 6. 2024 velkou překážkovou drahou. Sporťáčci se naposledy v tomto školním roce sešli, aby zdolali 50 metrů dlouhou překážkovou dráhu a ukázali rodičům i instruktorům, že si zaslouží diplom a medaili. Po výkonu následovala diskotéka s dětskými písničkami v tělocvičně Sportovního centra.

Všem 80 dětem gratulujeme, že celý rok pěkně cvičily, učily se, motoricky se rozvíjely, socializovaly a samozřejmě se také bavily a smály.

awsedfghjklů copyV novém školním roce otevírá Sportovní centrum množství nových termínů, proto je dobré se hlásit klidně už teď na  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  nebo na telefonním čísle 773 002 922. Místa už se rychle plní dětmi, co už poctivě trénovali v letech minulých. Lekce jsou rozdělené po jednom roce věku a skupinky poskládány po 10 dětech, aby byl zajištěn individuální přístup úměrný věku dítěte. Všechny instruktorky jsou milé, zodpovědné, erudované a děti se na ně těší.

Sporťáček 2024/25 začíná hned první týden v září a Sportovní centrum VM se už těší na nové tvářičky.

Michaela Dvorská

1 copy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.