Atletika pro rodinu zaplnila stadion

IMG 20240604_165522V úterý 4. června se v atletické školičce konalo společné rodinné závodní odpoledne v rámci projektu Atletika pro rodinu pod záštitou Českého atletického svazu.

Atletický stadion jsme v rámci rodinného odpoledne skvěle zaplnili. Sešlo se celkem 20 rodin, což v součtu všech členů bylo cca 50 atletů (malých, velkých, sportujících nebo pouze fandících).

V rámci závodního odpoledne si rodinné týmy vyzkoušely tyto disciplíny: skok z místa, štafetový běh a hod kriketovým míčkem. Nechyběla závěrečná hra maminky s dětmi proti tatínkům s dětmi, kdy jsme zvolili hru na pošťáky. Všichni si závody užili naplno, nechybělo hecování a radost z předvedených výkonů. Pro nás byli nejlepší všichni rodiče i děti, kteří se závodů zúčastnili a užili si společný čas při sportování. Na závěr získaly všechny atletické rodiny diplom, medaili a nějaké dobroty.

Projekt Atletika pro rodinu nám dává velký smysl, baví nás společné sportování s rodiči a těšíme se na další ročník.
„Běhej, skákej, házej rád, s rodinou to můžeš dát!"

trenérky atletické školičky: Jana Fňukalová, Iva Jelínková, Jana Stará, Karolína Jelínková, Martina Nováčková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.