Dětský sportovní Kemp vítězů s olympioniky míří do Velkého Meziříčí

P1830282Sportovní dětský příměstský tábor pod názvem Kemp vítězů se už poněkolikáté uskuteční i ve Velkém Meziříčí. Během letních prázdnin, konkrétně od 29. července do 2. srpna, je jednou ze zastávek tohoto sportovního projektu Základní škola ve Velkém Meziříčí, kde se děti ze základních škol mohou účastnit týdne plného pohybu, her a edukačního programu pod vedením trenérů a olympijských sportovců.

Projekt, který v České republice existuje již 7 let, má za cíl rozvíjení komplexních dovedností u dětí. Důraz je kladen na správnou sportovní průpravu, mentální koučink, zdravou stravu a také výuku cizích jazyků. Hlavními ambasadory Kempu vítězů jsou manžele Adam Sebastian Helcelet a Denisa Helceletová (dříve Rosolová), kteří jsou úspěšnými českými reprezentačními atlety. Denisa by, stejně jako loni, měla do Velkého Meziříčí osobně přijet.

Více o projektu, včetně dostupné registrace, naleznete na www.kempvitezu.cz

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.